De ce sisteme custom?

De ce sisteme custom de sunet?

Tipul de difuzor folosit pentru constructia unei boxe este esenta unei boxe de calitate, lucru des omis din specificatiile multor producatori. Sistemele de sunet facute la comanda, au in primul rand marele avantaj ca stiti ce difuzoare si filtre contine boxa, marca si modelul.

Constructia incintei este si ea de o mare importanta, necesitand o asamblare riguroasa si o ranforsare corespunzatoare. Lucru rar prezent la sistemele asamblate pe linie, fiind o chestiune de reducere a costurilor de productie si transport pana la clientul final. O asamblare riguroasa face incinta extrem de rezistenta la socuri mecanice puternice(ex: trepied rasturnat). De accea si durata de folosire este mult mai mare ca la sistemele facute in serie. Chiar si dupa socuri mecanice puternice si repetate o incinta buna trebuie sa fie neafectata.

Daca aveti si componente de calitate in niste incinte de calitate veti avea niste boxe profesionale cu o durata de viata de +10 ani. Noi va recomandam Beyma, voi alegeti cu ce difuzoare urmeaza sa va echipati boxele.

Configureaza-ti aici viitoarele boxe profesionale

Sa nu patiti la fel, o boxa de firma, la care se prajise difuzorul (bobina de 2.5) no name, avea scris 400 RMS pe abtibildul de pe panoul spate. Acel difuzor nu avea mai mult de 250 RMS si poate costa maxim 30 euro!! Ulterior incinta a fost lovita si s-a desfacut. Deci cei 360 euro au fost “aruncati” pe o boxa cu componente no name si o incinta fragila.